Στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου του «Greece's Next Top Model» η Ειρήνη Λεμπέση αποχώρησε. Έτσι, τα τρία μοντέλα που διεκδικούν πλέον τον τίτλο και το έπαθλο του διαγωνισμού μόδας είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα.

H Ειρήνη Λεμπέση βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast Star» και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μοντέλων. Φυσικά, στάθηκε στη στρατηγική που ακολούθησαν η Όλγα και ο Κωνσταντίνος.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βάλουν τον εαυτό τους σε party mood και να φωτογραφηθούν, τόσο με βοηθητικούς ηθοποιούς, που πλαισίωναν το concept, όσο και με τους αντιπάλους τους.

Το πρώτο μέρος κύλησε ομαλά. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα αποφάσισαν να κινηθούν στρατηγικά και να δυσκολέψουν την Ειρήνη, παριστάνοντας το ζευγάρι.

Από την άλλη πλευρά, η Κυβέλη προσπάθησε να τη βοηθήσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να μην έχει καλή λήψη και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

«Δεν περίμενα τη στρατηγική της Όλγας και του Κωνσταντίνου. Γενικά όλοι κινούνται στρατηγικά, αλλά δεν είχαν δείξει τέτοια δείγματα. Δεν το περίμενα. Είδα τη στρατηγική τους, αλλά εγώ δεν θα το χειριζόμουν ποτέ με αυτό τον τρόπο, γιατί δεν μου βγαίνει.

Η Κυβέλη φέρθηκε επαγγελματικά. Έβλεπε ότι όλο αυτό είναι λάθος και προσπάθησε να βοηθήσει. Προσπάθησα να μην μου βγουν τα νεύρα εκείνη την ώρα. Με επηρέασε ψυχολογικά όλο αυτό. Με μπλόκαρε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα ασχολούμουν περισσότερο με την Κυβέλη. Σίγουρα ήθελαν να με διώξουν» δήλωσε η Ειρήνη Λεμπέση.

Αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και λίγο πριν φύγει από το «GNTM 4», η Ειρήνη ζήτησε συγγνώμη από την Κυβέλη και σήμερα στην εκπομπή του SΤΑR εξήγησε τον λόγο.

«Ζήτησα συγγνώμη από την Κυβέλη γιατί ήθελα να κλείσω όλους τους λογαριασμούς. Αν κάποια στιγμή την είχα στενοχωρήσει για οποιονδήποτε λόγο, ήθελα να της πω "συγγνώμη". Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος μου ζήτησαν συγγνώμη πριν αποχωρήσω» τόνισε η μελαχρινή καλλονή.