>Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος απέστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο Πατρέων σχετικά με την παραχώρηση αίθουσας σε πολιτιστικούς συλλόγους Μεσσάτιδας: 
 
"Είναι γνωστός o σκοπός και ο σπουδαίος ρόλος που διαδραματίζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι που στηρίζονται στην εθελοντική προσπάθεια των μελών τους. Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας των μελών με τον πολιτισμό διατηρώντας τα τοπικά ήθη και έθιμα αναδεικνύοντας τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες της περιοχής τους.

Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία και ο εγκλεισμός, οι σύλλογοι έχουν την ανάγκη περαιτέρω αρωγής της  δραστηριότητας με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.

Μας εξέπληξε η επιστολή διαμαρτυρίας του «Σωματείου Ελληνικών Xορών Καρατζάδες», ότι παρόλα την υπόσχεσή σας και των αντιδημάρχων δεν παραχωρείτε την αίθουσα για τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων της Μεσσάτιδας.

Σας καλούμε να δώσετε τέλος στην ομηρία των Συλλόγων να παραδώσετε την αίθουσα καθώς και τις 12 φορεσιές του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας".