Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η παράταση της λειτουργίας του Υπνωτηρίου για την φιλοξενία όλων των Αστέγων συμπολιτών μας έως και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για χαμηλές θερμοκρασίες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη

Η υποδοχή θα γίνεται κατά τις ώρες 7 μ.μ. – 9 μ.μ. και η φιλοξενία των αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης. 

Η διαμονή στον χώρο παρέχει την δυνατότητα για μπάνιο και σίτιση. 

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κ.λπ.).

Όλοι οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης της διασποράς του covid -19 όπως αυτά προβλέπονται από την δομή σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥΥ.

Σε κάθε περίπτωση άστεγοι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες και έγγραφα ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Υπνωτηρίου και του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας συνεχόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα κατά τις ώρες  8:00 - 21:00: 2610342995 και  2614400300.

Οι δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΣΠΑ 2014-2020.