Για τη σχέση που έχει πλέον με την Αγγελική Νικολούλη μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «κόντρα» που είχε δημιουργηθεί κάποτε ανάμεσα στον ίδιο και τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

«Η Αγγελική είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, δεν είναι κοριτσάκι. Είναι θηρίο. Διαφωνήσαμε πάνω σε ένα θέμα της εκπομπής. Ήταν η βασική ρεπόρτερ τότε της εκπομπής, εγώ την έβγαλα στην εκπομπή, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε και έφυγε. Δεν την έδιωξα. Μετά από ένα μήνα, την είδα να κάνει την ίδια εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Θόλωσα τότε», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως πλέον, η σχέση τους έχει αποκατασταθεί και είναι πολύ καλοί φίλοι. «Παιδιά, όταν περάσεις καρκίνο, τα βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Βλέπεις πόσο ανόητα και μάταια είναι όλα αυτά. Να τσακωθώ τώρα εγώ με την Αγγελική, επειδή έκανε την ίδια περίπου εκπομπή που τελικά την έκανε και καλύτερα από μένα. Αυτή τη στιγμή, εκεί που την έχει πάει την εκπομπή η Νικολούλη, είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Τσακωθήκαμε τότε και άρχισαν τα περιοδικά και γράφανε και παρασυρθήκαμε σε μια δημόσια σύγκρουση τελείως ανόητα. Πέρασαν τα χρόνια, ωριμάσαμε, τα βρήκαμε και τώρα είμαστε και πάρα πολύ φίλοι», είπε χαρακτηριστικά.