Στο πλαίσιο εργασιών ανακατασκευής/ενίσχυσης της Γέφυρας της Κάτω Διάβασης Κ603 της Περιμετρικής Πάτρας (Χ.Θ. 206) και για τις ανάγκες κατεδάφισης τμήματος αυτής, από τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου 11/12/2021 έως τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 12/12/2021 θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός:

-   της οδού Διοδώρου στο τμήμα της που διέρχεται κάτω από τη Γέφυρα της Περιμετρικής Πάτρας, όπου η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται εναλλακτικά μέσω τοπικής παράκαμψης από όμορες οδούς ακολουθώντας τη σχετική σήμανση,

-   καθώς και του κλάδου εξόδου της Περιμετρικής Πάτρας προς την οδό Διοδώρου στο ύψος του κόμβου Πατρών-Κ1 (Χ.Θ. 206) στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται εναλλακτικά μέσω του επόμενου κόμβου, δηλαδή του Ρίου (ΧΘ 203,8).


Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.