Καλεσμένη στην εκπομπή Familiar βρέθηκε η Shaya, το μεσημέρι της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για την κακοποιητική σχέση στην οποία έχει υπάρξει στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Shaya σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων, αν όχι όλοι, έχουν περάσει από το συναίσθημα αυτό που έχει να κάνει με τον έρωτα. Να θέλουμε δηλαδή να γυρίσει μια κατάσταση που όλα ήταν ωραία, ήμασταν ερωτευμένοι και θέλαμε πολύ ο ένας τον άλλον αλλά στην πορεία είτε ο άνθρωπος άλλαξε είτε καταλάβαμε ότι είχε κρύψει κάποια στοιχεία του»

«Το νέο μου τραγούδι είναι βιωματικό και πάντα όταν γράφω στίχους έχουν να κάνουν με κάτι που έχω ζήσει. Εκφράζομαι μέσα από τους στίχους και την μουσική μου».

«Πρέπει να ξεφεύγουμε από κακοποιητικές σχέσεις γιατί πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να μένουμε για πολύ καιρό σε μια κατάσταση που δεν μας κάνει να χαμογελάμε αλλά μας κάνει να κλαίμε, να υποφέρουμε. Καλό είναι κάποιες φορές να ζητήσουμε και βοήθεια από έναν πιο ειδικό άνθρωπο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του OPEN. «Εγώ το τράβηξα για τουλάχιστον δύο χρόνια μέχρι να καταλάβω ότι αυτό φταίει που μέσα μου δεν ήμουν καλά»