Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρόλο του στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», το θέατρο και το έργο που ανέβασε με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, αλλά και το πώς απέβαλε το άγχος της αποτυχίας που είχε στο παρελθόν.

Για τον τηλεοπτικό Μάνο στη «Γη της Ελιάς», δήλωσε: «Ο Μάνος είναι ένας θετικός χαρακτήρας και στο τέλος αυτό θα αποδειχθεί. Η σχέση του με την Μαρίνα θα περάσει από μύρια κύματα».

«Μετά το επεισόδιο όπου ο Μάνος φλέρταρε την Ευτυχία, μου έστελναν υβριστικά μηνύματα στο Instagram που έλεγαν "πώς τολμάς και το κάνεις αυτό στη Μαρίνα;"» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι το spoiler πως ο «Μάνος στήνει ενέδρα θανάτου στην Αντιγόνη» είναι αναληθές.

Για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του, ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε: «Με τη Θάλεια είμαστε φίλοι, γιατί μετά από κάποιο διάστημα σε ένα γάμο, ο έρωτας πρέπει να μετουσιωθεί και σε κάτι άλλο. Το άγχος μου είναι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου να λένε ότι οι γονείς τους δεν έκαναν έκπτωση στην αγάπη που τους έδωσαν».

Τέλος, για το θέατρο ανέφερε: «Ανέλαβα την καλλιτεχνική διαχείριση του θέατρου "Άλφα" και ανεβάζουμε την παράσταση "Θέλω να σου κρατάω το χέρι", που έχω γράψει εγώ και σκηνοθετεί η Θάλεια Μάτικα. Το έργο αυτό γράφτηκε από μία απενοχοποίηση. Είπα: "Και να αποτύχω τι έγινε;". Είχα το άγχος της αποτυχίας, αλλά μετά τον κορωνοϊό δεν με ενδιαφέρει καθόλου».