Για το Big Brother και τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε, μάλιστα, πως ο ίδιος, στο συγκεκριμένο θέμα, ήταν κόκκινο πανί για την παραγωγή.

«Πριν ξεκινήσει το Big Brother ήθελα να δω προσωπικά τους παίκτες. Όταν είδα τη Σοφία της είπα ότι θα σου μιλήσω τίμια, καθαρά και ανοικτά. Μπαίνεις μέσα για τη δημοσιότητα, σαν να θέλεις να ανεβάσεις κασέ, να γίνεις γνωστή στο πανελλήνιο ως τραγουδίστρια.

Της είπα σε ρωτάω ανοικτά γιατί νιώθω ότι από εσένα δεν θα πάρουμε τίποτα άλλο παρά μόνο την ανάγκη να φανείς, άρα μια στρατηγική να μείνεις παραπάνω. Και γύρισε και μου είπε “ναι, γι’ αυτό έρχομαι”. Της λέω σου βγάζω το καπέλο και μείναμε εκεί», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια: «Στην πρώτη ή δεύτερη εκπομπή της έκανα μια παρατήρηση από αυτά που έβλεπα. Μου κρατάει κακία. Επειδή μου κράταγε κακία και ήταν πολύ δυναμική, η παραγωγή απέφευγε να μας φέρνει σε επαφή, σε αντίθεση με αυτό που ήθελα εγώ.

Εγώ αντέχω και να με βρίσεις και μιλάω με επιχειρήματα. Η παραγωγή μας απέφευγε, αλλά έλα όμως που σκοτώθηκε με την Άννα Μαρία. Και εκεί, σε ειδικό χώρο που τραβάγανε βίντεο και το μοντάρανε , ήρθα ξανά σε επαφή μαζί της και με την Άννα Μαρία».

«Επειδή η Άννα Μαρία πέρναγε τεράστια κρίση, περισσότερο κοιταζόμασταν με τα μάτια και συνεννοούμασταν για να ηρεμήσουμε την Άννα Μαρία. Παρ’ όλα αυτά, εγώ για την παραγωγή ήμουν κόκκινο πανί στην επικοινωνία με αυτό το κορίτσι και με την Άννα Μαρία.

Συν το γεγονός ότι τη σχέση της με τον Κεχαγιά πάντα την κριτικάριζα ότι είναι στρατηγική, δηλαδή ότι είναι μονόπλευρη. Έβλεπα τον Κεχαγιά τσιμπημένο, την έβλεπα να τον χειρίζεται με έναν καλό τρόπο. Και το έλεγα κι έτσι έχουμε αυτή τη σχέση», πρόσθεσε επίσης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.