Για οικονομικούς λόγους δολοφόνησε στη Γλυφάδα ο 51χρονος τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

«Το είχα πάρει απόφαση από καιρό», αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο 51χρονος δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 66χρονου επί χρόνια συντρόφου της μητέρας του.
Τον δολοφόνησε στη Γλυφάδα γιατί πίστευε ότι τον είχαν αποκλείσει οικονομικά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος φέρεται να μην αποδεχτείτε ποτέ αυτή την σχέση και πίστευε ότι ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος που τον είχαν αποκλείσει οικονομικά.

Πρόσφατα, τον τελευταίο μήνα, είχε επιστρέψει από την Δανία βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο του, το οποίο και εκτέλεσε σήμερα. Κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, πήγε στη Γλυφάδα στο κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του, λογομάχησε με τον 66χρονο και στη συνέχεια του επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον θανάσιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες τον μαχαίρωσε σε κοιλιά, θώρακα και λαιμό.

Στον εισαγγελέα αύριο ο δράστης του εγκλήματος στη Γλυφάδα

Ο 51χρονος δράστης, μετά το έγκλημα στη Γλυφάδα παραδόθηκε στις Αρχές και κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανατολίτικης Αττικής. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το άγριο έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 7, όταν το θύμα ετοιμαζόταν να ανοίξει το κατάστημα, χρωματοπωλείο, που διατηρεί στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα η σύντροφός του.

Καρτέρι θανάτου στον σύντροφο της μητέρας του

Ο 51χρονος φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στον 66χρονο. Μόλις εμφανίστηκε ξεκίνησε καβγάς, πιάστηκαν στα χέρια και ο 51χρονος τράβηξε μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες, στρατιωτικού τύπου και δολοφόνησε άγρια τον σύντροφο της μητέρας του. Ο δράστης κατάφερε στο θύμα τρία χτυπήματα στην κοιλιά, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι. Ακολούθως ο δράστης του άγριου εγκλήματος έφυγε πεζός από το σημείο και λίγο ώρα αργότερα παραδόθηκε μόνος του στην υποδιεύθυνση νοτιοανατολικής Αττικής ομολογώντας την πράξη του.
Η μαρτυρία γειτόνισσας στη Γλυφάδα

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία γειτόνισσας στο κατάστημα έξω από το οποίο έγινε το άγριο έγκλημα. Οπως είπε μιλώντας στις κάμερες, άκουσε φασαρία, την τζαμαρία να σπάει και όταν βγήκε έξω είδε το θύμα στο πεζοδρόμιο να φωνάζει βοήθεια.

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τη έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί.

«Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες», συνέχισε.