ΤοEsquareProjectμεμεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην δεύτερη σε σειρά διαδικτυακή εκδήλωση του προγράμματος «Ρώτα έναν Οικονομολόγο». Το πρόγραμμα «Ρώτα έναν Οικονομολόγο» είναι μια σειρά ανοιχτών συζητήσεων με κορυφαίους οικονομολόγους της χώρας. Για πρώτη φορά το κοινό μπορεί να τοποθετείται και να ρωτά άμεσα τους ειδικούς για την οικονομία. Διαβάστε περισσότερα στο esproject.gr/ask.
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 καλεσμένος μας θα είναι ο διευθυντής του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας. Ελάτε μαζί μας για να συζητήσουμε με έναν κορυφαίο οικονομολόγο για το κράτος και τα χρήματα, τα πρωτογενή πλεονάσματα, το δανεισμό, τα ελλείμματα και τις συντάξεις. Η εκδήλωση θα έχει θέμα: «Κράτος καιΔημόσιο Ταμείο: Έσοδα, Έξοδα, Συντάξεις». Φέρτε μαζί σας τις σκέψεις και τις απορίες σας! Θα χαρούμε να τις ακούσουμε!
Μπείτε στο esproject.gr/ask και δηλώστε συμμετοχή για να μάθετε λεπτομέρειες για την εκδήλωσημέσω Zoom. Μην χάνετε χρόνο!
Το "Ρώτα έναν Οικονομολόγο" υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Activecitizensfund, μεφορέα υλοποίησης το E square Project.Το πρόγραμμα Activecitizensfund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, τοΛιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του ΕυρωπαϊκούΟικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμαστοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στηνανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τηδιαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Activecitizensfund για την Ελλάδα έχουναναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ:www.activecitizensfund.gr.