Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας είναι πραγματικά εντυπωσιακός και τις νύχτες όταν όλα φωτίζονται, τότε το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην καρδιά της πόλης σε βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Στην πλατεία Γεωργίου έχει στηθεί μία μαγική πολιτεία που περιμένει τους επισκέπτες για να τους υποδεχθεί και να τους αγκαλιάσει, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν τον χαρακτήρα των γιορτών.

Λάμψη, μαγεία, φαντασία και τέχνη, σε ένα χωριό που κεντρίζει την προσοχή, έχοντας μία ξεχωριστή διαμόρφωση από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά και εμπλουτιστεί με ορισμένα στοιχεία που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα, κάνοντας έτσι από κοινού τη διαφορά.

Ήδη το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου κεντρίζει την προσοχή των Πατρινών και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για αυτές τις μέρες που έρχονται και που μπορούν να μας βάλουν σε ένα άλλο κλίμα, ανεβάζοντας τη διάθεση και βγάζοντας μας από την ρουτίνα, αλλά και από τη σκληρή καθημερινότητα.

Οι φωτογραφίες άλλωστε τα λένε όλα: