Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Φάνης Μουρατίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αγάπη του για την εκκλησία, την οικογένειά του, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει. Αποκάλυψε, επίσης, πως κάποτε για να μπαίνει στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, έλεγε πως είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Κάνουμε γυρίσματα για το MEGA για τη σειρά “Δάσκαλος” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Είναι ωραία και συγκινητικά που παίζω με τη Χαρούλα Αλεξίου στο “Δάσκαλο”, είναι από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες του λαϊκού τραγουδιού. Η Φαίη Ξυλά με έπεισε να κάνω τηλεόραση, εγώ δεν ήθελα, ήμουν ιδεολογικά απέναντι. Όταν έκανα τηλεόραση ένιωθα ενοχικά σε σχέση με το θέατρο, σαν να απατούσα τη σύζυγό μου», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο Φάνης Μουρατίδης είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει μια δουλειά που ντράπηκα που την έκανα. Αισθανόμουν πολύ άσχημα όσο την έκανα, λόγω συνεργασίας, αποτελέσματος, συνθηκών. Αν δεν έκανα τηλεόραση δε θα είχα την οικογένειά μου. Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωριστήκαμε στο “Μπαμπά μην τρέχεις”. Εκεί ήταν να παίξει άλλη ηθοποιός αρχικά, και τελικά ήρθε η Άννα Μαρία. Αυτό που παίζαμε στο σίριαλ, μετά το ζούσαμε».

«Ο γιος μου έχει σειρά ολόκληρη του εαυτού του που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του. τον πρώτο χρόνο γνωριμίας ήρθε το πρώτο παιδί και τον δεύτερο χρόνο το δεύτερο παιδί. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε το τρίτο παιδί, αν είχαμε τις προδιαγραφές, θα το κάναμε», είπε επίσης ο Φάνης Μουρατίδης.

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι χωρίζει, ο Φάνης Μουρατίδης απάντησε: «Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε, το καταλαβαίνω. Σου λέει, ε, κάποια στιγμή “θα χωρίσουν, ας το γράψω, δε θα παρεξηγηθώ”».

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι η πόρτα μου στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Είχαμε γνωρίσει τον Φώτη όταν έπαιζε στο θέατρο με τη θεία του, την Κατερίνα Γιουλάκη, πριν ακόμα γίνει γνωστός παρουσιαστής. Έγραφε στο Status τότε. Κάναμε πολλή παρέα με τον Φώτη και κάποια στιγμή έφυγε από τη Θεσσαλονίκη κι εμείς για να μπαίνουμε στα μαγαζιά λέγαμε “Φώτης Σεργουλόπουλος από το Status” και μπαίναμε. Μετά τον έμαθαν τον Φώτη Σεργουλόπουλο»