Η Δρόσω και ο Κωνσταντής δεν άντεξαν να μείνουν για πολύ καιρό χωριστά στις Άγριες Μέλισσες και πρόσφατα αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Ποιο θα είναι το μέλλον τους στη σειρά;

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, οι δυο τους, θέλοντας να αφήσουν πίσω τα ένοχα μυστικά που τους κράτησαν χώρια, και μετά το διαζύγιο της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, ζουν ξανά ευτυχισμένες στιγμές. Η αγάπη τους αποδεικνύεται ισχυρή μέρα με την ημέρα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο Κωνσταντής θα μετακομίσει στο Διαφάνι για να είναι κοντά στη Δρόσω. Ωστόσο, ο ίδιος της επιφυλάσσει και μία ευχάριστη έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες. Νιώθοντας πως εκείνη είναι η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή και πως δεν θα αγαπήσει ποτέ καμία σαν κι αυτή, πρόκειται να της κάνει πρόταση γάμου.

Η Δρόσω είναι διστακτική, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί, αφού κι εκείνη έχει έντονα συναισθήματα για τον Κωνσταντή. Έτσι, οι δυο τους βιώνουν στις Άγριες Μέλισσες την πιο χαρούμενη περίοδο στη σχέση τους.