Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προχθές το απόγευμα, μετέβη με  μοτοσυκλέτα σε αγροτεμάχιο ημεδαπού άνδρα, όπου έκοψε τμήμα της συρμάτινης περίφραξης και αφαίρεσε οικόσιτα ζώα.

Ο άνδρας κατά την διαφυγή του έγινε αντιληπτός από ιδιοκτήτη γειτονικού αγροτεμαχίου και απέρριψε τα αφαιρεθέντα ζώα.

Ο αλλοδαπός άνδρας εντοπίστηκε στην οικία του και συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί  εντόπισαν και την μοτοσυκλέτα, που χρησιμοποίησε για την κλοπή. Στην πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας είχε τοποθετηθεί μονωτική ταινία, με αποτέλεσμα ο πραγματικός αριθμός κυκλοφορίας να έχει τροποποιηθεί.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του συλληφθέντα προέκυψε  ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Ξηρομέρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

  • (24,5) γραμμάρια κάνναβης
  • ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
  • μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • το χρηματικό ποσό των 885 ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στη θέση του οδηγού κάτω από το τιμόνι, ένα μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε.