Με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων, ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Ο γοητευτικός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στην αλλαγή του ονόματος του όσο και στο καλάμι που καβάλησε κατά την περίοδο της μεγάλης του επιτυχίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Αντωνιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από μικρός έγραφα το όνομα μου με Ι. Είχα ανακαλύψει πως αυτό είναι το σωστό γιατί βγαίνει από το Χριστός. Κάποια στιγμή, γύρω στα 14 μου, πήρα ένα ταξί, πήγα στην Ευελπίδων, πήρα την εισαγγελική σφραγίδα και το άλλαξα. Πήγα και στο ληξιαρχείο και έκτοτε παντού το όνομα μου είναι με Ι γιατί έτσι είχα ανακύψει ότι βγαίνει από το Χριστός όπως και το Χριστίνα».

«Δεν υπήρξα πάντα το καλύτερο παιδί αν και μέσα μου νόμιζα ότι ήμουν. Καβάλησα το καλά αλλά δεν το καταλάβαινα ότι είχα λίγο ξεφύγει και ούτε εσκεμμένα έκανα κάτι. Απλά στην πορεία έρχονται τα χαστούκια και οι εξελίξεις και σε προλαβαίνουν» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.