Τα μάτια μιας κοπέλας ήταν η αιτία του σοβαρού επεισοδίου που έγινε το πρωί της Τρίτης στο 6ο ΕΠΑΛ, στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρωταγωνιστές στη διαμάχη ήταν ένας εξωσχολικός και ένας 15χρονος που ανταγωνίζονται προφανώς για την ίδια κοπέλα. Ο εξωσχολικός καθόταν με την παρέα του στο προαύλιο.

Όταν τον αντιλήφθηκε ο 15χρονος έσπευσε να του επιτεθεί και να του δώσει μπουνιά. Ο εξωσχολικός ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια ο 15χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ μάζεψε τους φίλους του και άναψαν καπνογόνα.

Η κατάσταση έτσι ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα μία καθηγήτρια και μία κοπέλα να έχουν τάσεις λιποθυμίας από τους καπνούς και να επικρατήσει για ακόμα μια φορά πανδαιμόνιο στο σχολείο.

Πάντως, στην αστυνομία μέχρι ώρας δεν υπάρχει καμία καταγγελία για τα όσα συμβαίνουν στο 2ο ΕΠΑΛ, αλλά και γενικότερα στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας. Οι υπεύθυνοι έχουν πει στους αστυνομικούς ότι συγκεντρώνουν στοιχεία για να καταθέσουν έναν ολοκληρωμένο φάκελο που να είναι σε θέση να διερευνηθεί.