Η αποχώρηση της Αγάπης ταρακούνησε το GNTM κι η τελική πεντάδα με τον Κωνσταντίνο, την Όλγα, την Κυβέλη, τον Αγγαίο και την Ειρήνη βαδίζει ολοταχώς για να φτάσει στον ημιτελικό.

Χθες, εκπρόσωποι από τα τέσσερα κορυφαία πρακτορεία μόδας στην Ελλάδα, επισκέφτηκαν το σπίτι του GNTM 4 για να δώσουν χρήσιμες συμβουλές στα μοντέλα και για να τα μυήσουν στον χώρο της μόδας και τις αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσουν. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, τα μοντέλα αξιολογήθηκαν κι είχαν μια ευκαιρία να εξετάσουν καλύτερα τις δυνατότητες που έχουν.

Για την δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρθηκαν σε ένα επιβλητικό πύργο στην Μάνη για ένα διπλό σετ φωτογράφησης από από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη. Το concept συνδύαζε μόδα, προσωπικά βιώματα, έκφραση και μοντελική εμπειρία κι ορισμένοι παίκτες τα βρήκαν αρκετά δύσκολα. Τα μειονεκτήματα έπαψαν να ισχύουν, όμως ο Κωνσταντίνος ως ο νικητής της τελευταίας φωτογράφησης, είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Σε αυτό το στάδιο που σιγά σιγά φτάνει στην κορύφωση, η παραμικρή λεπτομέρεια έπαιξε καταλυτικό ρόλο κι οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός είχαν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση. Το μοντέλο που είχε την λιγότερο εντυπωσιακή πόζα κι αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό ήταν o Αγγαίος.