Δεν χωράει ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που συντελέστηκε στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια, ηλικίας 29 και 34 ετών, έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Οι εξελίξεις σοκάρουν, καθώς δίπλα στα άψυχα πτώματα των δύο παιδιών βρέθηκαν σημειώματα, μέσα από τα οποία τα αδέρφια εξηγούν γιατί προχώρησαν σε αυτή την πράξη. Πάντως, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν είναι σχεδόν πανομοιότυπα και αναφέρουν επιγραμματικά ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν. Λόγω της ομοιότητας του γραφικού χαρακτήρα, θα εξεταστούν από γραφολόγο.

«Στα σημειώματα λέει ο καθένας το όνομά του και δηλώνουν ότι θέτουν τέλος στη ζωή τους, μιλώντας για το θέμα της μητέρας τους», σημειώνεται στο Mega, εξηγώντας πως, μέσα στα σημειώματα, τα δύο αδέλφια αναφέρουν ότι «δεν εμπλέκεται κάποιος άλλος» στον θάνατό τους.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρεται σε ένα από τα σημειώματα, σύμφωνα με το Mega.

Σοκαριστικές ωστόσο είναι και οι πρώτες εκτιμήσεις, αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η 29χρονη φέρεται να πυροβόλησε τον 34χρονο, προτού τερματίσει και τη δική της ζωή.

Η κατάθεση του αδελφού των δύο παιδιών, ο οποίος βρήκε τα πτώματά τους, αλλά και του πατέρα τους, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της αδιανόητης αυτής οικογενειακής τραγωδίας που συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Κλειδωμένα στο δώμα της οικογενειακής πολυκατοικίας βρέθηκαν τα δύο αδέλφια

Τα δύο αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκαν νεκρά, κλειδωμένα στο δώμα της οικογενειακής πολυκατοικίας στην οδό Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο. Το κλειδί, μάλιστα, βρισκόταν από τη μέσα πλευρά του δώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την ιατροδικαστή, η 29χρονη φέρεται να ήταν εκείνη που πυροβόλησε τον 34χρονο, καθώς φέρει τραύμα από απόσταση. Στη συνέχεια, η ίδια φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, αυτές είναι εκτιμήσεις, καθώς αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να συνταχθεί και η δικογραφία.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να προκύψουν και από την εξέταση στα χέρια των δύο νεκρών αδελφών, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.