Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Τη σημερινή Τετάρτη πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου θα είναι πολλές, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Ταύρος

Σήμερα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή στις σχέσεις που αφορούν με ανθρώπους που συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα. Η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» σε βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό.

Επίσης, ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα, ώστε να είναι η καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και εποικοδομητική.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Τετάρτη σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω σου σιγά-σιγά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Παρθένος

Σήμερα, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι, θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ζυγός

Η μέρα θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις σε εκκρεμότητα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Η μέρα θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Τοξότης

Η σημερινή Τετάρτη σε ωθεί, αγαπητέ Τοξότη, να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει η σημερινή όψη, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις καλά και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά όπως θέλεις και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Ίσως αυτό το αίσθημα να προκύπτει από την ανυπομονησία σου και την αγωνία να τα κάνεις όλα μαζί. Πάντως, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου και κυρίως να μη βιάζεσαι. Βρες χρόνο για τους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε χρειάζονται, αλλά να έχεις στο νου σου ότι δεν γίνονται όλα μαζί.

Ιχθείς

Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται.