Ιστορική μέρα για τον «Άλλο Άνθρωπο» και την κοινωνική κουζίνα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια ο Άλλος Άνθρωπος έδωσε το πρώτο φαγητό σε έναν άλλον άνθρωπο που είχε ανάγκη. Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

«Σαν σήμερα 7/12/2011 το πανό του Άλλου Ανθρώπου και το πρώτο πιάτο φαγητού που προσφέρθηκε  ήταν σε παιδί, σήμερα 10 χρόνια μετά ο Άλλος Άνθρωπος συνεχίζει όπως ακριβώς ξεκίνησε, χωρίς νομική μορφή, χωρίς επιδοτήσεις από δήμους, κράτος, κλπ, πάντα με την στήριξη του Ανθρώπου προς τον Άνθρωπο.

Υπάρχουμε όσο υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον άνθρωπο χωρίς να τους ενδιαφέρει  το χρώμα, η θρησκεία, η εθνικότητα του καθενός από εμάς με σεβασμό στην διαφορετικότητα της επιλογής του καθενός μας!!

10 χρόνια πέρασαν και για εμένα είναι σαν να είναι σήμερα να πηγαίνω στη λαϊκή της οδού φυλής και να ζητάω από πιτσαρία να μου δώσει αυτά τα μπολάκια συσκευασίας να βάλω μέσα τις 20 μερίδες που είχαμε μαγειρέψει σπίτι μας.

15.000.000 περίπου μεριδες μέχρι σήμερα από τότε μόνο με την δίκη σας προσφορά. Ευχή μας να μην χρειαστεί να  υπάρχουμε αύριο!!

Εδώ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα ο μόνος χορηγός η ανθρώπινη καρδιά. Οποίος μπορεί ότι μπορεί αν μπορεί και θέλει. Γιατί Ο Άλλος Άνθρωπος είναι μέσα μας και είναι Ελεύθερος και Δυνατός και είσαι ΕΣΥ!!!».