Η Κόνι Μεταξά αποφάσισε να δώσει επιτέλους ένα τέλος στις φήμες για την σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό και εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της για τα media που ασχολούνται μαζί τους.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και δήλωσε ότι είναι πολύ ενοχλημένη που όλοι τη ρωτάνε για την φιλία της με τον γνωστό χορογράφο.

«Θα πω την αλήθεια, είναι ένα θέμα προσωπικό και δεν χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει με εμένα και τον Τάσο», δηλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Τάσος πριν από ένα χρόνο ανέβασε μόνος του ότι δεν ξανασυνεργάζεται μαζί μου, εγώ όπως ξέρετε, δε λέω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Πολύ λίγα πράγματα. Θεωρώ πως δεν είναι δουλειά του κόσμου, είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί σήμερα να μιλάμε και αύριο να μη μιλάμε. Κάθε φορά που μιλάμε ή δε μιλάμε, θα πρέπει να ενημερώνουμε και όλο τον κόσμο; Μου φαίνεται πολύ παράξενο όλο αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε στην συνάντηση που έκαναν πριν λίγες ημέρες για να τα ξαναβρούν, αφού μετά την ιστορία με τη Μέρι και το bullying που της είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό, οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί.

«Βρεθήκαμε, ναι. Αλλά είναι προσωπικό μας θέμα. Το αν ο Τάσος έφυγε από αυτή την συζήτηση και θεώρησε πως τα πράγματα έγιναν χειρότερα, είναι δικό του πρόβλημα. Απλά μιλήσαμε έτσι όπως κάνεις με έναν φίλο που έχεις τσακωθεί, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι δουλειά του κόσμου να γνωρίζει τι έχει γίνει», είπε κλείνοντας.