Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσίαζε, το λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor, και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου!

«Είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας», είπε ο Κρατερός Κατσούλης για τα νέα του επαγγελματικά βήματα.

Μιλώντας για τον εργασιακό εκφοβισμό, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει παραπάνω από 12 μήνες στη ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του, γιατί είναι θέμα παιδείας.

Ήμουν 19 χρονών όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού και είχα σοκαριστεί. Μου είχαν πει “και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”. Η τέχνη είναι ο λόγος που οι άνθρωποι παραμένουμε άνθρωποι. Χωρίς αυτή θα επιστρέφαμε στην πρωτόγονη μορφή μας».

«Ολοκληρώθηκε διά παντός η παρουσία μου στην πρωινή ζώνη. Θα μπορούσα πλέον να κάνω ένα παιχνίδι ή ένα late night show. Δε θα έπαιρνα μέρος σε reality επιβίωσης. Ήθελα να πάω στο πρώτο Survivor, υπό τον όρο να μιλάω κάθε τρεις ημέρες με την κόρη μου, και μου είπαν όχι. Έχω φοβερή αδυναμία στα παιδιά μου, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου», σημείωσε ο Κρατερός Κατσούλης σχετικά με όσα θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά.

«Η περιπέτεια της υγείας μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι δεν έχω απεριόριστο χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Για το χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: «Για το χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησα και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους. Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου».

Για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση Ρινόκερος, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Θα απαντήσω με κάτι που είχε γράψει ο Καρλ Γιουνγκ: Είναι πολύ πιο δύσκολο να σκέφτεσαι, από το να κρίνεις. Για αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν. Με θυμώνει οποιαδήποτε μορφή κατηγοριοποίησης των ανθρώπων. Δε ζούμε την εποχή της σκέψης, ζούμε την εποχή της άποψης».