Νέα συγκέντρωση ετοιμάζουν οι αντιεμβολιαστές και όσοι διαμαρτύρονται για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκέντρωση αυτή τη φορά θα γίνει στις 10 το πρωί την Τετάρτη στην πλατεία Γεωργίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια κινητοποίησης στους κύκλους των αντιεμβολιαστών, έτσι ώστε να δώσουν το παρών στις συγκεντρώσεις που είναι να γίνουν από εδώ και στο εξής αφού τις περασμένες σημειώθηκε μια σοβαρή πτώση στην προσέλευση.

Παράλληλα, ορισμένοι από αυτούς τους κύκλους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έχουν ήδη απευθυνθεί σε νομικά γραφεία και σε δικηγόρους που από την αρχή του όλου θέματος ήταν στο πλευρό τους, ζητώντας τους συμβουλές για το πως θα πρέπει να κινηθούν ενάντια στην επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ για τους άνω των 60 που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Πάντως, σε μία πρόχειρη σκιαγράφηση του κινήματος των αντιεμβολιαστών που παραμένει ισχυρό στην Πάτρα θα έλεγε κανείς ότι διαχωρίζεται σε δύο βασικά μέρη που έχουν πλέον άμεση σχέση μεταξύ τους λόγω της πολεμικής που πιστεύουν ότι γίνεται από το κράτος και την πολιτεία. 

Στα μέλη των Αγωνιζόμενων Πολιτών και σε αυτούς που προέρχονται κυρίως από θρησκευτικούς και εκκλησιαστικούς κύκλους συγκεκριμένων ενοριών της Πάτρας που εξακολουθούν και κάνουν κηρύγματα στους πιστούς τους κατά του εμβολίου.