Ύστερα από μια εορταστική περίοδο στον "πάγο" λόγω του περσινού lockdown, φέτος η Πάτρα έχει φορέσει εκ νέου τα γιορτινά της, εκπέμποντας το Χριστουγεννιάτικο κλίμα που είχε λείψει από όλους.

Στο πλαίσιο αυτό οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν μπει στον διαχρονικό άτυπο ανταγωνισμό τους, βάζοντας ψηλά τον πήχη ώστε να εντυπωσιάσουν μέσα από τις ευφάνταστες προτάσεις τους.

Μιλώντας έτσι για βιτρίνες δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο "Natassa Lingerie", το κατάστημα εσωρούχων που έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών.

Περνώντας από τη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου, η πρόσοψη του καταστήματος με τον εναλλακτικό σχεδιασμό μοιάζει με "πύλη" σε ένα κόσμο προτάσεων και επιλογών που συνάδουν άρδην με τις γιορτές.


Γνωρίζοντας πως στις γιορτές τα τυπικά δώρα που συνηθίζονται ξεχνιούνται στη συνέχεια σε ένα συρτάρι, φέτος μπορείτε να ψωνίσετε πρακτικά για εσάς και τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας "κομμάτια" τα οποία αποδείχτηκαν το δίχως άλλο χρήσιμα στις μέρες της καραντίνας, αλλά και στην καθημερινότητα γενικότερα.

Σέξι αλλά και καθημερινά εσώρουχα, χουχουλιάρικες πιτζάμες ή πιο ανάλαφρες, κάλτσες, αλλά και προτάσεις σε πιο εορταστικό τόνο είναι μόνο κάποια από τα είδη που μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο δώρο.

Για ζεστά και ξεχωριστά Χριστούγεννα οι δρόμοι καταλήγουν στο "Natassa Lingerie"...

Ανακαλύψτε το!


Info:

Διεύθυνση: Κορίνθου 407

Tηλ. επικ: 261 034 4467

Facebook: Natassa Lingerie

Instagram: natassalingerie