Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο δημιουργός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό του ύστερα από 10 χρόνια, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειπώθηκε ότι χώρισα λόγω του εμβολίου, πιστεύω όμως πως δεν έπρεπε να το πω. Αυτό ήταν μια αφορμή η οποία όμως ήταν πολύ περισσότερο ουσιαστική από αυτό που μοιάζει. Αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης».

«Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό δέκα χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη και μεγάλος έρωτας που όμως κάποιες διαφορετικές πλευρές, ο ένας του άλλου, αποφεύγεις να τις δεις» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης στο βραδινό σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν είμαι πια στα πατώματα. Και αυτό γιατί ξέρω πως ήρθε η στιγμή για το επόμενη βήμα το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη».

«Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου αλλά το drama δεν θέλω να μου ξανασυμβεί» παραδέχθηκε, επίσης, ο Χάρης Ρώμας.