Την Αμαλία Καβάλη υποδέχθηκε τη νύχτα της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η γοητευτική ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον εθισμό της στο τσιγάρο και την προσπάθεια να το κόψει την οποία και κατάφερε στην καραντίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμαλία Καβάλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάπνιζα πάρα πολλά χρόνια, δεν καπνίζω πια αλλά είναι ακόμα στην άκρη της γλώσσας μου. Κάπνιζα από τα 13 και τώρα είμαι 38. Έχω κόψει το τσιγάρο κάποιες φορές, για τέσσερα χρόνια περίπου και τώρα είναι η τέταρτη φορά που το κόβω. Κατάλαβα ότι ένας από τους λόγους που ξανάρχιζα είναι η αλλαγή στα κιλά μου. Έχω πάει σε διαιτολόγο και μου έχει πει πως δεν πρέπει να χάσω βάρος γιατί είμαι στα φυσιολογικά μου κιλά. Εγώ όμως με είχα συνηθίσει και μου άρεσα πιο αδύνατη και προσπαθούσα να χάσω κιλά αλλά ταυτόχρονα είχα το στρες του τσιγάρου οπότε έτρωγα όπως και τώρα».

«Το έκοψα μέσα στην καραντίνα γιατί σκέφτηκα πως αν με χτυπήσει ο ιός… την πάτησα! Καπνίζω 20 χρόνια, δεν υπάρχει αυτό».

«Μπήκα και είδα κάποιες έρευνες στις οποίες διάβασα ότι οι γυναίκες επιστρέφουν πιο συχνά από τους άντρες στο κάπνισμα για λόγους εμφάνισης» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο late night show του ΑΝΤ1.