Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola σκόρπισε αληθινή Χριστουγεννιάτικη μαγεία στη Βόρειο Ελλάδα και τη Θεσσαλία, και συνεχίζει το ταξίδι του στην Πελοπόννησο, με πρώτο σταθμό την Πάτρα! Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο φορτηγό, γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συμβάλλοντας παράλληλα όλοι σε έναν καλό σκοπό!

Για αρκετές ώρες κάθε μέρα, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, το φορτηγό της Coca-Cola θα βρίσκεται σταθμευμένο σε μεγάλα καταστήματα σούπερ μάρκετ της Πάτρας, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, τηρώντας όλα τα υγιειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19, αυτήν τη φορά για καλό σκοπό. Γιατί για κάθε «κλικ» η Coca-Cola θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα για τις εκπλήξεις και τους σταθμούς του χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola στην Πάτρα, ΕΔΩ!