Μπορεί να μην έχουμε επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για να θαυμάσουμε το μεγαλείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αλλά έχουμε το επόμενο καλύτερο πράγμα: το Google Street View.

Αφού το ζεύγος Μπάιντεν αποκάλυψε την εκπληκτική τους διακόσμηση την περασμένη εβδομάδα, η Πρώτη Κυρία μοιράστηκε ένα tweet καλώντας τους χρήστες να περιηγηθούν εικονικά στους χώρους, στολισμένοι σε όλο τους το μεγαλείο.

Κάθε ένα από τα δημόσια δωμάτια του κτιρίου αντιπροσωπεύει ένα στοιχείο του φετινού επιλεγμένου θέματος, «Δώρα από την καρδιά».

Σύμφωνα με την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν, η πρόθεση ήταν να επισημανθούν πράγματα που «ενώνουν και θεραπεύουν και μας φέρνουν κοντά».


Ενώ η κατοικία του Προέδρου είναι διαθέσιμη για περιήγηση στο διαδίκτυο εδώ και λίγο καιρό—η Google πρόσθεσε τον Λευκό Οίκο στο Street View σχεδόν πριν από μια δεκαετία, ανά Engadget— φέτος οι εικόνες ενημερώθηκαν για να σκορπίσουν κάποια εορταστική χαρά.

Επί του παρόντος, οι περιηγήσεις στις εγκαταστάσεις δεν βρίσκονται σε εξέλιξη σε μια προσπάθεια να σταματήσει η πανδημία του COVID-19, επομένως αυτές οι εικονικές εμπειρίες θα είναι διαθέσιμες μέχρι να συνεχίσουν οι δραστηριότητες κανονικά.

Παράλληλα με την περιήγηση στο Street View, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε μια περιήγηση για «Διακοπές στον Λευκό Οίκο» μέσω των εφαρμογών για κινητές συσκευές και web του White House Experience. Το The Hill αναφέρει επίσης ότι διάφορες «διαδραστικές εμπειρίες θέασης» για τις γιορτινές διακοσμήσεις θα είναι διαθέσιμες φέτος σε πλατφόρμες όπως το Instagram και το Snapchat επίσης.