Τα «ροζ λαγουδάκια» και τα πριβέ ερωτικά ραντεβού δεν τα βρίσκει κανείς τόσο εύκολα πλέον ούτε στο διαδίκτυο, ούτε (ακόμα περισσότερο) στις αγγελίες των εφημερίδων.

Τι έχει γίνει; Ασφαλώς και δεν έχουν εξαφανιστεί τα κυκλώματα αυτά που δρουν οργανωμένα και σε πανελλήνια κλίμακα, έχοντας τους δικούς τους «αντιπροσώπους» σε κάθε μεγάλη πόλη και αφήνουν τεράστια κέρδη σε όσους βρίσκονται από πίσω τους.

Απλά πλέον μέσα από διαμεσολαβητές που φροντίζουν και έχουν και προκειμένου να μην κινούν υποψίες  δρουν πιο προσεκτικά, έχοντας δικούς τους χώρους που δεν φαίνονται και τους οποίους νοικιάζουν για ένα ή δύο βράδια πληρώνοντας αδρά τους ιδιοκτήτες τους.

Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, παίζει η βραχυχρόνια μίσθωση που λειτουργεί ευεργετικά για αυτού τους είδους τα κυκλώματα πορνείας. Πως λειτουργεί το όλο θέμα;

Ο πελάτης από την τάδε πόλη θέλει μία κοπέλα που είδε από συγκεκριμένο γραφείο. Επικοινωνεί με το γραφείο, κλείνει ραντεβού και το γραφείο που συνήθως δεν έχει μια συγκεκριμένη έδρα στην πόλη, αλλά εδράζει στην Αθήνα, του στέλνει την κοπέλα στην ημερομηνία που του έχει ζητηθεί.

Ταυτόχρονα το γραφείο κλείνει για μία μίσθωση έναν διαμέρισμα, πληρώνοντας τον ιδιοκτήτη του ακινήτου με αρκετά περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητάει και χρεώνοντας κάτι παραπάνω τον πελάτη που είναι να απολαύσει τις ερωτικές υπηρεσίες της κοπέλας που στέλνεται στην… αποστολή.

Με αυτόν τον τρόπο το κύκλωμα αλλάζει συνεχώς στέκια σε κάθε πόλη και ταυτόχρονα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο διαμεσολαβητών σε κάθε περιοχή που ενεργεί με τέτοιον τρόπο για να αυξήσει το πελατολόγιο του γραφείου, γνωρίζοντας ότι θα πληρωθεί αδρά.


Αυξήθηκαν τα "ροζ" ραντεβού στην πανδημία

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εποχή της πανδημίας τα ροζ ραντεβού και οι λεγόμενες βίζιτες, όχι μόνο δεν γνώρισαν πτώση, σε αντίθεση με τους οίκους ανοχής, αλλά είδαν την κίνηση τους να αυξάνεται, παρόλο που οι τιμές παρέμειναν σταθερά υψηλές.

Ένα τέτοιο ραντεβού εκτιμάται ότι κοστίζει από 200 ευρώ και πάνω πλέον, φτάνοντας ακόμα και τα 500 με 600 ευρώ την βραδιά, ανάλογα με το τι προσφέρει η κοπέλα, το ποια μπορεί να είναι (παίζει και αυτόν τον ρόλο του) ή το είδους του χώρου  που κλείνεται για να έρθει το ζευγάρι κοντά.

Η Πάτρα πάντως παρά την φτώχεια και την ανεργία που αντιμετωπίζει είναι στις πόλεις που βρίσκονται τις υψηλές θέσεις της λίστας των κυκλωμάτων αυτών.