Η Μάρα Μεϊμαρίδη αποχώρησε από το J2US λέγοντας χαρακτηριστικά «Ανάσταση» για την αποχώρησή της και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στη Super Κατερίνα. Οι νέες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή προκάλεσαν και πάλι αίσθηση, με την Κατερίνα Καινούργιου να παρεμβαίνει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους για να διορθώσει κάποιες συγκεκριμένες φράσεις.

«Όπως βλέπεις Κατερίνα, αυτή τη στιγμή είμαι ένα άτομο ΑΜΕΑ, δηλαδή με ειδικές ανάγκες. Κυκλοφορώ με ένα αναπηρικό καροτσάκι. Σε ένα υπέρλαμπρο show που έχει παγιέτες, μπριγιάν, φτερά, τουαλέτες να έχεις και μια ανάπηρη εκεί πέρα να την πηγαινοφέρνεις, δεν είναι ωραίο το θέαμα. Καλά έκαναν και με έδιωξαν» είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Το ότι κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι δεν σημαίνει ότι του παίρνει κάτι από τη λάμψη» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούριου.

«Ήταν λάθος μου που έμεινα γιατί ο Νίκος Κοκλώνης θα έβρισκε σίγουρα άλλη μη παράλυτη να βάλει δίπλα στον Stan», είπε λίγο αργότερα η Μάρα Μεϊμαρίδη και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο αναφέροντας τα εξής:

«Κάποια πράγματα που λέγονται τα χρεώνομαι κι εγώ. Κι επειδή κι εγώ έχω μια ευαισθησία δεν θα ήθελα να ακούγεται ότι ένας άνθρωπος που είναι σε καροτσάκι μπορεί να «χτυπάει» άσχημα. Αν πριν λίγα χρόνια τηλεοπτικά λέγατε κάτι τέτοιο – που έχουν ειπωθεί τέρατα τηλεοπτικά – θα πέρναγε έτσι. Η παραμικρή λέξη που μπορούμε να πούμε φιλτράρεται γιατί μπορεί να περάσουμε ένα πολύ άσχημο μήνυμα και να μην είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να πούμε».