Για το χαμό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου για τους δημοσιογράφους, συζητούσαν στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο Κώστας Τσουρός το πήρε πολύ προσωπικά και ξέσπασε κατά του ηθοποιού.

«Είναι σεβαστή η άποψή του, απλά για μένα αυτό που λέει είναι εκτός τόπου και χρόνου. Με την έννοια ότι μόνοι τους οι καλλιτέχνες θέλουν πολλές φορές να σχολιάσουν πράγματα για να μπορέσουν να κατακτήσουν και δικά τους πράγματα.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό για το οποίο θίχτηκε ο Πάνος Βλάχος που τον ρώτησαν για τον Άρη Σερβετάλη γιατί από εκεί ξεκίνησε όλο, υπάρχουν άνθρωποι που ήθελαν από μόνοι τους να τοποθετηθούν για να βάλουν τα όριά τους και για να μπορέσουν και οι ίδιοι να πάνε πολύ καλύτερα στη δουλειά τους», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το διχασμό δεν τον προκαλεί η ερώτηση του δημοσιογράφου. Επίσης ο δημοσιογράφος μπορεί να ρωτήσει πολύ ευγενικά ότι θέλει και ο συνεντευξιαζόμενος μπορεί από την πλευρά του να μην απαντήσει ή να απαντήσει αυτό που θέλει.

Το να βγαίνεις, όταν σου κάνουν μια ερώτηση, και να κράζεις όλους τους δημοσιογράφους και συλλήβδην όλη την τηλεόραση και όλες τις πρωινές εκπομπές ότι δημιουργούν διχασμό, ότι κάνουν ριάλιτι και ότι μας ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα και όχι η ιδεολογία, τι εννοεί ο Πάνος Βλάχος ιδεολογία;».

«Να κάνουμε μια ημερίδα και να καλέσουμε τον Πάνο Βλάχο να μας πει τις απόψεις του για την επιστήμη. Εγώ δεν θέλω να ακούσω την άποψη του Πάνου Βλάχου για την επιστήμη, εγώ θέλω να ακούσω τους επιστήμονες για την επιστήμη. Τα έχουμε λίγο μπλεγμένα τα πράγματα στο μυαλό μας.

Ας επιλέγει που θα πάει, ας πάει στο Μονόγραμμα της ΕΡΤ, αν δεν του αρέσει, ας πηγαίνει σε τέτοιες εκπομπές. Εμένα με ενοχλεί να ακούω παρουσιάστριες να λένε ότι συμφωνούν με τον Πάνο Βλάχο, ενώ οι ίδιες κάνουν τα ίδια στις εκπομπές τους. Αυτό για μένα είναι πιο υποκριτικό από αυτό που λέει ο Πάνος Βλάχος», είπε κλείνοντας ο Κώστας Τσουρός.