Μια ιδιαίτερη βραδιά, όπως αυτές που μόνο το Bianco ξέρει να διοργανώνει θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ., στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Αυτή τη φορά το event θα "παντρέψει" δύο μουσικούς με ξεχωριστά χαρίσματα ο καθένας, σε ένα αποτέλεσμα που θα χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όσους το απολαύσουν από κοντά.

Ειδικότερα, ο dj George Kouzas, γνωστός για τις ευφάνταστες μίξεις του στην κονσόλα, θα βρεθεί στον ίδιο χώρο με τη διεθνούς φήμης βιολίστρια Leida.

Η Leida είναι απόφοιτη του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών και είχε την τύχη οι πρώτες της εμφανίσεις ως βιολίστρια να γίνουν με μεγάλες ορχήστρες όπως την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Της αρέσει να “πειράζει” με την μουσική της ιδιοφυΐα αριστουργήματα του κλασσικού ρεπερτορίου, γεγονός που την έχει κάνει ευρύτερα γνωστή. Άλλωστε, έχει συμμετάσχει σε δισκογραφικές δουλειές σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως: Χάρης Αλεξίου, Αντώνης και Γιάννης Βαρδής, Βασίλης Λέκκας κ.α.

Οι 2 τους θα παίζουν back to back, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα, ανάλογη με το πνεύμα των ημερών, σε ένα χώρο όπως αυτός του Bianco cafe-bar-restaurant όπου οι ώρες αποκτούν άλλο νόημα και οι γεύσεις ξεχωριστή διάσταση.

Be there...


Leida - Silent Night (Violin Version)