Συστατικά

1 φιλέτο σολομού
4 baby καρότα, καλά καθαρισμένα
4 σπαράγγια, καλά καθαρισμένα
1/2 αβοκάντο, καλά καθαρισμένο
1 γλυκοπατάτα, καλά καθαρισμένη
40 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. λάιμ
2 κουτ. του γλυκού γλυκιά μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το σολομό σου και δεν τον κόβεις σε κομμάτια. Προσθέτεις αλάτι, σκόρδο, πιπέρι, ελαιόλαδο και τρίμμα λεμονιού.
Τον μεταφέρεις σε μία μεμβράνη προσεκτικά και προθερμαίνεις ζεστό νερό σε μία κατσαρόλα.
Ρίχνεις το πουγκί με τον σολομό στην κατσαρόλα και αφήνεις να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
Παράλληλα, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Κόβεις τα λαχανικά σου, τα απλώνεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνεις για 15 – 20 λεπτά.
Σερβίρεις σε ένα πιάτο, συνδυάζοντας το σολομό με τα λαχανικά σου.

Πηγή: tlife.gr