Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ξεκίνα την ημέρα σου δυναμικά και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση.

Ταύρος

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από καλή επικοινωνία και σε βοηθάει να πετύχεις ό,τι περνάει από το μυαλό σου. Ωστόσο πρόσεξε, θα χρειαστεί να κάνεις ισορροπημένες και σωστές κινήσεις χωρίς επιπολαιότητες, αν θέλεις να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές για τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να ξεκλέψεις λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα με λογική σκέψη και συνέπεια.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Ζυγός

Ξεκινάει σήμερα μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον χώρο του σπιτιού σου μπορείς να τις ξεκινήσεις αμέσως.

Σκορπιός

Η σημερινή Κυριακή, αγαπητέ Σκορπιέ, σε ευνοεί για να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. H δυναμικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με αποφασιστικότητα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Κυριακή ενισχύει την ανάγκη σου να εκφράσεις ανοιχτά τις σκέψεις, τις ιδέες και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρόσεξε μόνο με ποιον θα επιλέξεις να το κάνεις και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος με όλους, γιατί πολύ γρήγορα θα απογοητευτείς!

Ιχθείς

Σήμερα πρέπει ό,τι κάνεις να το υπολογίζεις πολύ καλά, γιατί αλλιώς ενδεχομένως να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα.