Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, απέφυγε εγωισμό, έπαρση, ανωριμότητα, βιασύνες και επιπολαιότητα! Αν δεν προσέξεις, θα έχουν προβλήματα και αναποδιές, οι κοινωνικές επαφές σου, οι συνομιλίες, όπως και οι μετακινήσεις σου! Κάποια νέα και ειδήσεις, θα σε στεναχωρήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αναμένεις ξεσπάσματα και κόντρες από το άλλο σου μισό, που θα φέρουν εντάσεις στη σχέση σας, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα! Αν είσαι ελεύθερος, οι προσδοκίες και οι υποθέσεις σου για ορισμένα πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να αποφύγεις περιττές σπατάλες και έξοδα, όσον αφορά τα οικονομικά σου! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποιες εφήμερες παρεξηγήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, οφείλεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στην διατήρηση της ψυχολογικής σου ηρεμίας και γαλήνης! Πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις, μετά από κάποιες αναπάντεχες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, οι οποίες σε σοκάρουν και σε απογοητεύουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς κόντρες, λόγω της τάσης σου για ζήλια και κτητικότητα! Επίσης μην προσπαθείς συνεχώς να έχεις τον έλεγχο εσύ! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως έρθουν ορισμένες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα καταλάβεις ακριβώς που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, ίσως έρθουν εντάσεις και κόντρες με συνεργάτες ή συναδέλφους, που τώρα θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο! Οικονομικά, τα πράγματα είναι αρκετά κρίσιμα, αφού οι εκκρεμότητες θέλουν άμεσα διεκπεραίωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη απέναντι σου, είναι σαφώς μια αρκετά δύσκολη ημέρα για όλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδίως, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Καλύτερα να αποφευχθούν σήμερα, συνομιλίες και συζητήσεις, διότι σίγουρα κάποιοι θα σε απογοητεύσουν και σε φτάσουν στα όρια σου! Απέφυγε ρήξεις και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες καταστάσεις στην σχέση ή τον γάμο σου, ανατρέπονται και φτάνετε σε κρίσιμο σημείο με το ταίρι σου! Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος, αν θες να αποφύγεις ισχυρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία μεγάλη απογοήτευση, από την συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα, ιδίως μετά από κόντρες! Οικονομικά, θα έχεις πολλές πιέσεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα αναγκαστείς να ωριμάσεις άμεσα και να οργανωθείς ορθά, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και τρεξίματα της καθημερινότητας! Άγχος, κούραση, σύγχυση και αναποδιές, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο, για να μην υπάρχουν επιβλαβείς αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου σήμερα, κυρίως λόγω της τάσης σου, να γίνεσαι επικριτικός και απαιτητικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές οι αναποδιές που θα έρθουν στον εργασιακό τομέα σήμερα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις πιέσεις από υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να κλείσουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θέλει αρκετή προσοχή σε θέματα κοινωνικών επαφών, σχέσεων και συναναστροφών! Θα έρθουν ποικίλες δυσκολίες, οι οποίες θα προκληθούν λόγω της τάσης σου για υπερβολή, απαιτητικότητα, εγωκεντρισμό, έπαρση και υπέρμετρη δραματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την απαιτητικότητα προς το ταίρι σου, αν δεν θες καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει προσωρινά να χαμηλώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες σε νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και φλερτ, για να μην πάρεις απογοήτευση στο τέλος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις ανώριμα λάθη! Οικονομικά, θα έρθουν ορισμένα έξτρα έξοδα σήμερα, αλλά ευτυχώς θα είναι για καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, επηρεάζεσαι άμεσα και πρέπει να προσέξεις πολύ! Πλήττονται θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κλονίζονται από ισχυρές κόντρες, ακόμα και τελειωτικές ρήξεις! Θέματα οικιακά και ακινήτων, επίσης σε προβληματίζουν, αφού ενδεχομένως να ανατραπούν τα δεδομένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετά θα είναι τα προβλήματα, αλλά και οι ρήξεις στην σχέση σου, κυρίως για παλαιά προβλήματα που επανέρχονται! Αν είσαι ελεύθερος παρασύρεσαι σήμερα σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω νοσταλγίας, αλλά τελικά πληγώνεσαι ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθουν έξοδα λόγω οικογενειακών ή οικιακών θεμάτων! Στον τομέα της εργασίας, οφείλεις να αποφύγεις λάθη, που θα τρίξουν τα θεμέλια της καριέρας σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα φέρει πολλά προβλήματα σε κοινωνικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Θα πρέπει να περιμένεις κάποια προβλήματα και απογοητεύσεις σε συνομιλίες και επικοινωνίες! Αρνητικά νέα και ειδήσεις θα έρθουν, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών, θα σου δώσουν απογοήτευση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα, να μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να αναβάλλεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς ή για μία μετακίνηση! Στον επαγγελματικό τομέα, πες όχι σε κουτσομπολιά και μυστικά σήμερα! Έρχονται αποκαλύψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα επαναφέρει απότομα κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα! Ενδεχομένως, για τον λόγο αυτό να είσαι πιο απαιτητικός, δογματικός και καταπιεστικός, με τους γύρω σου, συμπεριφορά που θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και κόντρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες συγκυρίες σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου και πιθανόν να υπάρξουν καυγάδες για λόγους ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις απογοήτευση, που θα οδηγήσει σε ανασφάλεια, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οφείλεις να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, αν δεν θες προβλήματα! Οικονομικά, θα έχεις πολλές αναποδιές και δυσκολίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά από όσο θα έπαιρνες συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, πως οφείλεις άμεσα να αναθεωρήσεις τα δεδομένα της ζωής σου και να περιορίσεις ξεσπάσματα και επιθετικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές από τις προσδοκίες σου για το πρόσωπο που θες, θα πέσουν στο κενό και θα έχεις απογοητεύσεις, κυρίως από τον τρόπο που συμπεριφέρεται! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κλονιστεί η σχέση σου με το άλλο σου μισό σήμερα! Θα πρέπει λοιπόν, να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος, αν θες να αποφύγεις ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό και στον οικονομικό τομέα, θα έρθουν ορισμένες αναπόφευκτες, καταλυτικές αλλαγές, που θα σε προβληματίσουν πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα σου προκαλέσει αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση, μεταπτώσεις διάθεσης και θα σου επαναφέρει άγχη, φοβίες και ανασφάλειες! Προσπάθησε οπωσδήποτε να προστατέψεις τα μυστικά σου, απέφυγε κουτσομπολιά και μην πέφτεις στην παγίδα του ψέματος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παρασκηνιακές αγάπες ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει η πιθανότητα να έχεις αποκαλύψεις, που θα πλήξουν την σχέση ή τον γάμο σου! Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος ή για μία ανεκπλήρωτη αγάπη, θα έχεις μεγάλη απογοήτευση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά λάθη σου από παλιά, θα δείξουν σήμερα τις αρνητικές τους συνέπειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις πολύ σημαντικές για σένα φιλικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσοχή λοιπόν, αφού απέναντι στους φίλους σου, είναι αρκετά επιθετικός, εριστικός και απαιτητικός, συμπεριφορά που θα φέρει παρεξηγήσεις και ίσως και μεγάλους καυγάδες με κάποιο φίλο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες ένα μεγάλο όχι σε επιφανειακούς έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, απλά και μόνο για την καλοπέραση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις αυθόρμητες και επαναστατικές συμπεριφορές, απέναντι στο ταίρι σου, αν δεν θες να υπάρξει ρήξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις ορισμένες διαφωνίες και παρεξηγήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο και τις παράτολμες συμφωνίες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, σε αφορά άμεσα και θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός! Οφείλεις να έχεις συνετή, σοβαρή, λογική και ώριμη συμπεριφορά προς τον περίγυρο σου, αφού παρασύρεσαι λόγω συναισθηματικής έξαρσης, σε απρόσεκτα λάθη και γκάφες, που θα αμαυρώσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σιγουριά και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, θα κλονιστούν πολύ και η σχέση ή ο γάμος σας θα χρειαστεί να περάσει σε αναπόφευκτες καταλυτικές αλλαγές! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιες καταστάσεις και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έχεις ορισμένες απώλειες, αλλά θα αντιμετωπισθούν σχετικά γρήγορα! Επαγγελματικά, είναι αρκετά κρίσιμη η ημέρα, γι’ αυτό προσοχή σε ό,τι κι αν πεις και σε ό,τι κι αν κάνεις!

Πηγή: oroskopos.gr