Νεαρή μητέρα από τη Δράμα διασωληνώθηκε με κορωνοϊό κατά τον όγδοο μήνα κύησης της και δίνει ακόμη μάχη για να βγει από τη ΜΕΘ.

Η 26χρονη Μαριαλένα με το ενός μηνός παιδί της, το μόνο που ζητά μέσα από το νοσοκομείο, μετά την αποσωλήνωσή της, είναι να τελειώσει οριστικά ο εφιάλτης. «Εγώ απλά θέλω μια προσευχή για εμένα και από όλον τον κόσμο. Δε θέλω τίποτα άλλο», ανέφερε στο Mega.

Σε τρεις ημέρες το παιδί που έφερε στον κόσμο θα κλείσει ένα μήνα ζωής, όσο διάστημα είναι και εκείνη στο νοσοκομείο. Ολο αυτό το διάστημα βλέπει το παιδί της μόνο μέσα από μια οθόνη. «Δεκαπέντε του μηνός γίνεται 1 μηνός. Με τον πατέρα της είναι και με τη γιαγιά της. Μόνο από την κάμερα το βλέπω το μωράκι. Ήρθε ο γιατρός μου λέει ‘'θα το δεις και από κοντά, κάνε υπομονή’'» λέει ενώ «σπάει» από συγκίνηση.

«Διασωληνώθηκα με το που γέννησα. Δε θυμάμαι τίποτα και δε μου λένε. Αυτά τα γνωρίζει μόνο ο σύζυγός μου για να μην αγχώνομαι». Η Μαριαλένα μετά βίας μιλάει μέσα από τη μάσκα οξυγόνου, ενώ εξηγεί πως αρχικά δεν ήθελε να εμβολιαστεί, πράγμα το οποίο μετανιώνει σήμερα. Η νεαρή μητέρα έχει αρχίσει τις φυσιοθεραπείες χωρίς να μπορεί ακόμη να περπατήσει.

Την ίδια στιγμή, σοκαριστική είναι η ακτινογραφία πνεύμονα της 41 ετών εγκύου που δημοσιοποίησε στο Facebook ο Καθηγητης Παιδιατρικής του ΑΠΘ, Κοσμάς Σαραφίδης.