Αλήθεια έχετε ακούσει για το Charity Idols και τι είναι αυτή η σελίδα που κάνει θραύση στα social media και στους αθλητικούς κύκλους;

Ας τα πάρουμε ένα – ένα έτσι ακριβώς όπως τα διαβάζουμε στην σελίδα του Charity Idols στο facebook. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα, που γεννήθηκε από την επιθυμία για βοήθεια στο συνάνθρωπο.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μετατροπής αθλητικών ενθυμίων (φανέλες, παπούτσια, φόρμες, μπάλες με υπογραφές κτλ) τα οποία παραλαμβάνουν από αθλητές, σε φάρμακα, φαγητό, στέγη και κάθε είδους βοήθεια, υπέρ των ιδρυμάτων ή των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και που επιλέγουν οι σταρ.

Πως μπορεί ένας star να βοηθήσει; Πολύ εύκολα και απλά. Δίνοντάς ένα ή περισσότερα αθλητικά ενθύμια! Η ΜΚΟ θα τα βγάλει σε δημοπρασία μέσω του www.charityidols.gr, δίνοντας τα χρήματα σε όποιο ίδρυμα επιλέξει ο εκάστοτε σταρ να γίνει υποστηρικτής.

Πριν από λίγες ώρες η καμπάνια που έχει ξεκινήσει η σελίδα για την στήριξη τεσσάρων παιδιών (της Ασπασίας, της Μυρτώς, του  Άγγελου και του Γιώργου), απέκτησε ένα Πατρινό χρώμα.

Ο λόγος; Ο φροντιστής του Προμηθέα Πατρών, Ανδρέας Μαραμένος γνωστός για την βοήθεια που δίνει και την δράση του στον φιλανθρωπικό τομέα, ανέβασε μία φωτογραφία με την φανέλα του Πατρινού ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη στην σελίδα, παίρνοντας μέρος στην δημοπρασία που έχει ξεκινήσει.

Το κείμενο της ανάρτησης αναφέρει τα εξής: «Ο φροντιστής του Προμηθέα Πατρών Ανδρέας Μαραμένος, στέκεται για ακόμα μια χρονιά δίπλα στην οικονομική ενίσχυση των τεσσάρων παιδιών (Ασπασίας, Μυρτώς Άγγελου, Γιώργου) και προσφέρει την φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα  του φίλου του Ανδρέα Σάμαρη από την περσινή σεζόν στην Μπενφίκα».

Στην ίδια σελίδα και για τον ίδιο σκοπό βλέπουμε αναρτήσεις ορισμένων από των μεγαλύτερων αθλητών της χώρας του Χρήστου Τζόλη, του Κώστα Τσιμίκα και του Μανώλη Σιώπη.

Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο στον Ανδρέα Μαραμένο!