Το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 και οι πιέσεις που ασκούνται για την αύξηση της εμβολιαστικής διαδικασίας, βγάζει για ακόμα μια φορά τους αντιεμβολιαστές της Πάτρας στους δρόμους και στις πλατείες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Αγωνιζόμενοι Πολίτες Πάτρας: «Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 καλούμε όλους τους πολίτες στην Πλατεία Γεωργίου στον αγώνα για ελευθερία.

Λέμε όχι στην υποχρεωτικότητα  ιατρικών  πράξεων, στην καταπάτηση  των  ανθρωπίνων  δικαιωμάτων, στους εκβιασμούς, στην επιβολή, στην  οικονομική  εξόντωση  των πολιτών που αρνούνται να  υπακούσουν  στα  διατάγματα και τις πρακτικές που έχουν  δρομολογηθεί  από  την  κυβέρνηση με πρόσχημα την προστασία μας και πάντα για το «καλό» μας.

Η παρουσία όλων απαραίτητη. Εμβολιασμένοι και μη αν δεν τους σταματήσουμε θα  έχουμε την ίδια κατάληξη. Να σταματήσουμε  να  τους  επιτρέπουμε  να  μας  βάζουν  ταμπέλες  να  μας διαιρούν.  Η ισχύς εν τη ενώσει.     Μην τους φοβάστε στο φόβο μας ποντάρουν. Ο αγώνας είναι εδώ και τώρα. Αν το Σάββατο  έχει έντονα καιρικά φαινόμενα  μαζευόμαστε την ίδια  ώρα την Κυριακή».