Η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο και μίλησε για την συνεργασία που ήταν να κάνει με την Πέγκυ Ζήνα αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Επαγγελματικά τι ετοιμάζεις, παρότι ετοίμαζες κάποιες εμφανίσεις με την Πέγκυ Ζήνα, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε η συνεργασία;

Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν σκέφτηκα την εικόνα. Αυτά που λέω, νιώθω ότι δεν προσβάλλουν κανέναν. Όσον αφορά αυτό που έγινε με την Πέγκυ Ζήνα δεν θα ήθελα να το αναφέρω ξανά. Θα πω μόνο, ότι κανείς δεν πάει χαμένος αν θέλει να δουλέψει. Δεν κλαίμε πίσω από τις πόρτες που κλείνουν, αλλά ανοίγει η επόμενη. Έχουμε απευθυνθεί σε διάφορους δήμους ανά την Ελλάδα και θα δώσω συναυλίες, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και κάποια swing κομμάτια μου, για γονείς και παιδάκια και για όλες τις ηλικίες. Μου λείπει όλη αυτή η χαρά και η επαφή με το κοινό. Ξεκινάμε από τις 5 Δεκέμβρη στο Δήμο Νέας Φιλαδελφείας και μετά πάμε Πύργο, Καρπενήσι, κ.α. Σκέφτομαι κι άλλα πολλά που θα τα μάθετε σύντομα, όταν είναι ανακοινώσιμα.