Παρουσίαση του μυθιστορήματος της Νάνσυ Χριστοπούλου «Ακόμα και το ποτάμι γυρίζει πίσω», που αποτελεί και το πρώτο βιβλίο της. Συμμετέχουν οι:
- Κρίστυ Κουνινιώτη, δημοσιογράφος
- Νατάσα Ράγιου, δημοσιογράφος. πρ. βουλευτής Αχαΐας ΝΔ
- Νικολέττα Κοτσινοπούλου, ηθοποιός
- Δήμητρα Ταρούση, ηθοποιός
- Πέπη Παπαδοπούλου, ηθοποιός
Η Νάνσυ Χριστοπούλου γεννήθηκε το 1987 στην Πάτρα. Πτυχιούχος του Tμήματος Χημείας του Πανεπιστήμιου Πατρών και της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό «MSc in Wine and Beer Science» στο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις στην Ελλάδα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων, στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στη Γαλλία, στο New International Performing Arts Institute στη Schaubühne, στο WYC Acting στο Βερολίνο κ.α.
Έχει μεταφράσει και διασκευάσει για θεατρική παράσταση το μυθιστόρημα «Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία» του Ρόμπερτ Φίσερ και έχει γράψει τον θεατρικό μονόλογο για την παράσταση «Το γιοφύρι της Άρτας, Zeitlos 1602». Έχει γράψει αρκετά διηγήματα μερικά εκ των οποίων βρίσκονται σε ιστότοπο. Έχει διακριθεί στο διαγωνισμό διηγήματος #Μένουμεσπίτι, του εκδοτικού οίκου «Ωκεανός» και το διήγημα θα εκδοθεί σε συλλογικό έργο.