Το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με αφορμή τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

Για το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω στους "Συμπέθερους απ' τα Τίρανα"».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους θαυμαστές της και τους φίλους της: «Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε "πόσο πολύ ομόρφυνες;" Αυτό που μου δίνει χαρά είναι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Οι φίλοι μου είναι η μεγαλύτερή μου περιουσία».

«Η επιλογή μου είναι να ξορκίζω οτιδήποτε μπορεί να με στεναχωρήσει, γιατί η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος που πρέπει να στενοχωριόμαστε είναι οι σοβαροί λόγοι υγείας. Σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι» σημείωσε για τη φιλοσοφία που ακολουθεί πιστά στη ζωή της.

Ακόμη, η ταλαντούχα ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ δεν επιτρέπει σε κανέναν να επηρεάσει την ψυχολογία της, κάνοντάς της αρνητικά σχόλια: «Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιονδήποτε λόγο, αυτό θα βλέπουν οι άλλοι. Αν αισθάνεσαι πραγματικά καλά, τα άλλα είναι πρόβλημά τους. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ούτε bullying ούτε αρνητισμό ούτε τίποτα. Μπορεί να έχει συμβεί γύρω μου, απλά εγώ δεν του δίνω χώρο και ενέργεια».

Παράλληλα, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε λόγο για την εποχή που παιζόταν το «Είσαι το ταίρι μου», τονίζοντας χιουμοριστικά πως πανηγύριζαν όλες οι «χοντρές». «Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου", πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη. Όταν έπαιξε η σκηνή με το επικό φιλί της Βίκυς και του Αλέξη, στέλνω μήνυμα επιτόπου στον σκηνοθέτη: "Είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε!"».