Καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε ο Ρένος Ρώτας.

Ο νεαρός ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Ο κουρέας της Σεβίλλης” μίλησε για το πως είναι ο ίδιος στην προσωπική του ζωή, αλλά και για το κίνημα #metoo λέγοντας πως έπεσα από τα σύννεφα με όσα έγιναν γνωστά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είμαι ρομαντικός και με εξιτάρει αυτή την εποχή που υπάρχει μια αποδόμηση του ρομαντισμού να τον ενισχύσω ακόμα περισσότερο… Δέχομαι διάφορα “έξαλλα” μηνύματα από κοπέλες και όχι μόνο αλλά αυτό δε με ενοχλεί, δεν καταργεί τον δικό μου ρομαντισμό. Καλό είναι να εκφράζονται οι άνθρωποι όπως μπορούν. Εγώ έχω τον τρόπο μου να τους κρατάω σε μια απόσταση. Δεν επιδίδομαι σε διαδικτυακό φλερτ. Για να φλερτάρω πρέπει να είμαι πρόσωπο με πρόσωπο. Πλέον είναι δύσκολο, αμήχανο…» ανέφερε ο Ρένος Ρώτας.

Όσο για το κίνημα #metoo, ο Ρένος Ρώτας είπε:

«Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλό στο θέατρο αυτό που έγινε με το #metoo. Μπορεί το θέατρο να φάνηκε σαν ένας βρώμικος χώρος αλλά με σκοπό να καθαρίσει. Βγήκαν κάποια σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια αλλά είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι που φοβόντουσαν ότι μπορούν πλέον να φανερώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και πλέον να μη συμβαίνουν αυτές» και στη συνέχεια μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη που εκτός από καθηγητής του υπήρξε και συνεργάτης του,

«Υπήρξα μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν είχα αντιληφθεί κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά και ίσα ίσα νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές εκτός σχολής… Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, πολύ χοντρά περιστατικά, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Το τι έκαναν στο κρεβάτι τους…. ».