Με αφορμή τη συνέντευξη της Σοφίας Βογιατζάκη που μίλησε για το σπίτι μου νοίκιασε προκειμένου να μείνει μόνη της και τελικά δεν έμεινε πάνω από ένα βράδυ η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε το δικό της πρώτο σπίτι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν είπε σε κανέναν, όταν νοίκιασε το πρώτο της σπίτι για να μείνει μόνη της και θυμήθηκε τη φράση που της έλεγε συνέχεια η μητέρα της, όταν έλεγε ότι θα πάει να μείνει μόνη της.

«Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου . Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει «τι σου έχουμε κάνει» σε διαφωνίες. Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα ακόμα και τώρα αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει «γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα;» είπε η Ελένη Μενεγάκη.


Βίντεο: tlife.gr