Την Μαρία Ιωαννίδου συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα στο θέατρο Αργώ και την πρεμιέρα της παράστασης Ολεάννα. Η δημοφιλής χορεύτρια μίλησε τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για… το DWTS!

Ειδικότερα, η γνωστή χορεύτρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα σας μαλώσω! Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις; Είμαι με τα κορίτσια. Έγινε όλο αυτό που έγινε. Που θα πάει; Που θα φτάσει; Τι σίριαλ είναι αυτό; Δηλαδή του Φιλιππίδη θα αφαιρέσουμε και τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού της γενιάς του; Αφού ήταν! Ννα τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Στην πυρά, στην πυρά; Φτάνει! Καταστράφηκε, τελείωσε… Λυπάμαι πάρα πολύ και την γυναίκα του και κυρίως το παιδί του».

«Θέλω να ακούσω και τις απόψεις αυτών των ανθρώπων. Τις ακούσαμε; Είναι φοβερό, τραγικό, αισχρό όλο αυτό που συνέβη. Από κει και έπειτα, έγινε έτσι ακριβώς; Καθίστε να δούμε».

«Dancing; Ποιο είναι αυτό;» αναρωτήθηκε, επίσης, με νόημα η Μαρία Ιωαννίδου στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Κάποιες κουβέντες και συζητήσεις κάναμε αλλά στην πορεία απλά δεν έγινε».