Σημαντική άνοδος των εμβολίων παρατηρείται σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Πάτρας και της Αχαΐας, μετά το μέτρο της υποχρεωτικότητας που αποφάσισε η κυβέρνηση για τους άνω των 60.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα μονάχα εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας κλείστηκαν σε μια ημέρα περισσότερα από 160 ραντεβού που αφορούν στο μεγαλύτερο τους ποσοστό την πρώτη δόση.

Όλα δείχνουν ότι η απόφαση αυτή της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και το πρόστιμο των 100 ευρώ για όσους δεν το κάνουν, ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει σε πολλούς, θα έχει αποτέλεσμα.

Ήδη τα πρώτα στοιχεία τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αχαΐα δείχνουν κατακόρυφη άνοδο των εμβολιασμών, κάτι που ασφαλώς, έστω και με αυτόν τον τρόπο (τον υποχρεωτικό και την απειλή προστίμου) αναμένεται να σώσει ζωές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού με τους εργαζόμενους τους είναι σε επιφυλακή και σε ετοιμότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες, δίνοντας για ακόμα μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση του κόσμου.