Το δικό του μουσικό «στίγμα» άφησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 1η Δεκεμβρίου  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας, με τη συναυλία που πραγματοποίησε εκεί ο καταξιωμένος πιανίστας και καθηγητής του Αναστάσιος Πάππας, ο οποίος «συναντήθηκε» με τον πιανίστα Χρίστο Παπαγεωργίου.  

Οι δύο ξεχωριστές πιανιστικές προσωπικότητες με αφορμή την αγάπη τους για τη μουσική πολλών διαφορετικών στιλ, σε ένα crossover πρόγραμμα  παρουσίασαν έργα και διασκευές των Κηθ Τζάρρετ, Ρ.Ρ. Μπέννετ, Χ. Παπαγεωργίου, Κλωντ Μπολλίν και Α. Πάππα, συνδυάζοντας το έντεχνο κλασικό ύφος με τον αυτοσχεδιασμό και με τα πλέον δημοφιλή μουσικά είδη όπως τζαζ, μιούζικαλ, ροκ, ποπ, και όχι μόνο.

Στο πρώτο μέρος ο Χρίστος Παπαγεωργίου και ο Αναστάσιος Πάππας ερμήνευσαν συνθέσεις για δύο πιάνα, αλλά και για σόλο πιάνο (Heartland και Προσευχή και Αυτοσχεδιασμός στο όνομα του Κ. J.), ενώ στο δεύτερο μέρος υποδέχθηκαν τον Τεό Λαζάρου στο Κόντραμπασο και τον ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο, για να ερμηνεύσουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη Δεύτερη σονάτα για δύο πιάνα σε κλασικό και τζαζ ύφος του περίφημου Γάλλου συνθέτη Κλωντ Μπολλίν, καθώς και το γοητευτικό The man I love του Τζωρτζ Γκέρσουιν.

Είχε προηγηθεί η εμφάνιση των δύο σημαντικών αυτών μουσικών, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας, όπου ο Χρίστος Παπαγεωργίου και ο Αναστάσιος Πάππας, παρουσίασαν τη μουσική τους πρόταση.

Τη συναυλία παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας