Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή ώστε να συζητηθεί ως κατεπείγον θέμα η ενίσχυση στους κατοίκους και επαγγελματίες στις πλημμυροπαθείς περιοχές. 

 "Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων,   αυξημένες βροχοπτώσεις και άλλων φαινόμενων και αιτιών, υπήρξαν ως συνέπεια οι πλημμύρες που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες. Πίσω τους άφησαν αισθητά αποτυπώματα με τις ιδιαίτερα μεγάλες ζημιές σε συμπολίτες μας και υποδομές.

Δεκάδες επιχειρήσεις και περιουσίες χρονών καταστράφηκαν ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους αλλά και συμπολίτες μας, πέραν της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19,  καλούνται να συνεχίσουν και να σταθούν στα πόδια τους, την επόμενη ημέρα.

Η Ώρα Πατρών προτείνει και ζητά από τη δημοτική αρχή και τις άλλες παρατάξεις  στο Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφιστεί η πλήρης απαλλαγή ή σημαντική έκπτωση δημοτικών τελών για ένα χρόνο καθώς και την αναστολή από υποχρέωση καταβολών παλαιών οφειλών για τις πληγείσες επιχειρήσεις και οικίες".