Τι κι αν η Θεοφανία Παπαθωμά ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» στο θέατρο Βεάκη, απρόσμενα και δίχως ουδεμία ενημέρωση, πλέον τον ρόλο που ερμήνευε μέχρι πρότινος «ντύνεται» πλέον η ηθοποιός Κατερίνα Μάντζιου.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τους υπόλοιπους συντελεστές της μεγάλης αυτής παραγωγής, οι οποίοι προσπάθησαν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο εξής στο θέατρο Βεάκη, στο βίντεο του zappit.gr . «Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση» σχολίασε λιτά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα».

Επίσης, η Ευαγγελία Μουμούρη ομολόγησε πως «ο λόγος είναι ότι αρρώστησε η Θεοφανία Παπαθωμά. ¨Επαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση».

Στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» στο εξής θα βρίσκεται η ηθοποιός Κατερίνα Μάντζιου.


Θεοφανία Παπαθωμά: Η ίωση που την κρατά μακριά από την παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο"