Την δυσαρέσκεια του θέλησε να εκφράσει ο Πάνος Βλάχος για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα media και οι δημοσιογράφοι το θέμα του εμβολιασμού κατά της Covid – 19 και της αποχώρησης του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο, η παρέα του MEGA Καλημέρα ξέσπασε κατά των δηλώσεων του γνωστού ηθοποιό.

«Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα απότους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε πως «θέλω να ρωτήσω το εξής… Όταν ρωτάμε τους συναδέλφους του ηθοποιούς για ένα θέμα, το οποίο έχει προκύψει στο θέατρο, αυτό είναι χυδαία ερώτηση για κάποιον; Δεν πήγαμε να ρωτήσουμε ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε δικαστές για τον Άρη Σερβετάλη. Ούτε να ρίξουμε φόβο θέλουμε… Είναι μια ερώτηση που κάνουμε σε συναδέλφους του ηθοποιούς. Ευτυχώς για μένα υπάρχουν και άνθρωποι από τον χώρο σας, αγαπητέ Πάνο Βλάχο, που όταν δίνουν μια συνέντευξη θέλουν να λένε πράγματα και όχι απλά να δίνουν συνεντεύξεις και να μην λένε ποτέ τίποτα. Οπότε λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ο φόβος που δίνουμε εμείς αλλά το ότι οι συνάδελφοι σου απαντάνε».

«Αν εσύ επιλέγεις όντως να μην απαντάς, καλά κάνεις αλλά με αυτό που λες κρίνεις τους συναδέλφους σου και όχι τους δημοσιογράφους».

Επίσης, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε πως «τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο ηθοποιό αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που εισέπραξα εγώ. Πραγματικά δεν το περίμενα όταν ακούστηκε αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα… Έδωσα παραπάνω προσοχή στα λεγόμενα του και νομίζω ότι αυτό που ουσιαστικά εξέφρασε μέσα από αυτή την δήλωση, την οποία δεν ασπάζομαι καθόλου, είναι μια συσσωρευμένη άποψη».


Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν ασπάζομαι καθόλου την άποψη του Πάνου Βλάχου