Αρνητής πατέρας συνελήφθη όταν υπέβαλε μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών που δεν άφηναν το παιδί του να εισέλθει στο σχολείο χωρίς διαγνωστικό τεστ για κορωνοιό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το GRTimes, ο πατέρας σήμερα το πρωί απαίτησε να συμμετάσχει ο γιος του στην εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς να επιδείξει προηγουμένως το απαραίτητο self test. Οι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου Γυμνασίου, που βρίσκεται στην περιοχή Αμπελοκήπων- Μενεμένης, απαγόρευσαν την είσοδο στο παιδί όπως προβλέπεται από τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια ο αρνητής γονέας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Ενημερώθηκε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης που ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για » ψευδή καταμήνυση». Ο πατέρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και θα κρατηθεί μέχρι αύριο οπότε αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια. Όσον γνωστόν σε ισχύ βρίσκεται παραγγελία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να σχηματίζονται δικογραφίες σε όσους υποβάλλουν μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών και υγειονομικών σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοιού.